Kabel­konfek­tione­ring hos Wenzel Nielsen ApS

Kabel­konfek­tione­ring af højeste kvalitet siden 2000

Hos Wenzel Nielsen ApS har vi mange års erfaring med fremstilling og forarbejdning af kabler og ledninger. Det gør, at vi er i stand til at skabe et produkt, der opfylder lige præcis dine krav og specifikationer.

Vores produktion foregår i egne lokaler i Danmark med moderne produktionsudstyr, så du hurtigt får leveret dine kabler og ledninger. Vi er effektive, og vi er kendt for aldrig at gå på kompromis med det færdige produkt. Vores dygtige medarbejdere og mange års erfaring gør, at vi hurtigt kan omstille os, hvis der skulle komme ønskede ændringer – både i små og store produktioner. Uanset hvad opgaven går ud på, trækker vi på vores erfaring og viden inden for feltet. I kombination med vores produktionsudstyr og ressourcer betyder det, at du får leveret en kabelløsning lige efter dine præferencer.

Skrædder­syede kabeldesign til enhvers behov

Kabelkonfektionering handler ikke kun om funktionalitet og praktik, men også om kvalitet af det færdige produkt.

Vores høje kvalitet sikres med den rigtige produktion og planlægning, som gør os i stand til at opfylde dine specifikke ønsker.

Lige meget hvilket kabel eller hvilken ledning du har brug for til dit produkt, kan Wenzel Nielsen ApS være behjælpelige.

Kabelkonfektionering

Hos os finder du nemlig ikke standardløsninger. Tværtimod skræddersyr og fremstiller vi kabler til netop din applikation.

Vores ekspertviden inden for kabelkonfektionering kombineret med dine ønsker og behov giver en højkvalitetsløsning, der er speciallavet til dig. Vores primære erhvervskunder har brug for unikke kabeldesign, ikke en standardløsning.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til
+45 63 31 00 70

Kabel­kon­fek­tione­ring – kvalitets­bevidst samarbejds­partner fra idé til produktion

Hvis du har en idé til et elektronisk produkt, kan Wenzel Nielsen ApS være din sparringspartner. I disse tilfælde er kabelkonfektionering vigtigt for at skabe et holdbart og pålideligt produkt.

Den mest optimale kabelkonfektionering sker med hjælp fra en kompetent samarbejdspartner, der har mulighed for at forstå, hvad du har brug for, og herefter bringe det til live.

Vi drives af at give os i kast med nye idéer. Derfor hjælper vi også fra idé til dit færdige produkt og bidrager gerne med rådgivning. Vi kommer gerne med inputs til den perfekte løsning.
Vi kan desuden hjælpe med prototypeudvikling, hvor vi sparrer, og du får vejledning til det optimale valg af kabel.

Hvis du kommer med en tegning af dit produkt, indstiller vi vores produktion efter dette.

Fleksible, leverings­dygtige og grundige med fokus på præcision

Hos Wenzel Nielsen ApS er vores spidskompetence kabelkonfektionering. Vi arbejder udelukkende med dette. Det gør os leveringsdygtige, grundige og præcise inden for dette område.

Vi er specialister i mange typer kabler og ledninger, og tilbyder kvalitetsbevidste løsninger uanset projekt. Vi har hjulpet med produktionen af kabler og ledninger til alt lige fra små elektroniske produkter til vindmøller og robotter.

Vores løsninger er fleksible, og vi arbejder professionelt og detaljeorienteret med alle opgaver. Tilfredse kunder er grundstenen i vores virksomhed. Derfor går vi også altid lidt ekstra for at lande det perfekte resultat.

Ønsker du at høre mere om kabel­konfek­tione­ring?

Vi leverer kabler og ledninger af professionel kvalitet til et hav af formål. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os.

Vi giver gerne personlig rådgivning og sparrer med dig inden opstart, så vi sammen kan finde frem til den bedste kabelløsning til dig og dine produkter.

Kontakt os for mere information, eller et uforpligtende tilbud på kabelkonfektionering på vores mail eller giv os et kald. Vi ser frem til at høre fra dig.